Dámske jeansy


Aký odev nosíte najradšej? Je to elegantný štýl, ktorý pozostáva zo sukne, šiat či košele? Alebo stavíte radšej na pohodlnosť a vás šatník je zameraný skôr na jeansy, tepláky a tričká? Jeansy nie sú ničím extra výnimočné, ale nemusia byť ani nudné. Dámske jeansy si môžete obliekať každodenne, pokiaľ túžite po pohodlnom, bežnom outfite, ale tiež môžete jeansy použiť aj na moderný, originálny outfit. V prípade bežného outfitu nič nepokazíte skinny alebo slim strihom. Ide o bežné rovné alebo obtiahnuté jeansy, ktoré klasickou súčasťou našich šatníkov už dlhé roky. Najmä si ich môže dovoliť nosiť každá žena.

jeansy

Nepútajú tak pozornosť a dokážete ich tiež skombinovať na viacero spôsobov. Niekedy si takéto bežné strihy jeansov už na druhých ani nevšímame. Naopak niektoré strihy sú pre niektoré ženy kúskom neznáma. Výraznejšie široké, roztrhané či atypické jeansy si nedokáže obliecť každá žena. Musíte mať na to zmysel pre módu a aj vedieť takéto strihy dámskych jeansov sebavedome nosiť. Veľkým hitom sú tento rok zvonové jeansy. Staršie dámy tieto jeansy určite dobre poznajú. Aj keď si každý myslel, že najväčšiu slávu už zažili v minulom storočí, opak je pravdou. Stávajú sa populárnejšie ako kedykoľvek predtým.

jeansy

Aj keď množstvo žien na ne odvahu nemá, keďže sú pri členkoch široké, čím pútajú na seba veľkú pozornosť, báť sa ich nemusíte nosiť. Zvonové jeansy vám krásne predĺžia a zvýraznia vaše nohy. Zatiaľ čo zvonové jeansy pôsobia na ženskej postave skôr elegantne, druhým extravagantnejším strihom sú boyfriend jeansy. Voľný strih dámskych jeansov, ktorý je mimoriadne pohodlný vám dodá komfort počas celého dňa. Strihom skôr pánsky štýl však neuberá týmto jeansom na ženskosti. Všetko závisí od vášho zmyslu pre módu. Vybrať si správne jeansy vôbec nie je zložité. Všatky moderné kúsky nájdete na jeans Bigstarjeans.sk.