Vyčistia upchaté rúry a kanály


Krtkovacie služby môžete využiť v mnohých prípadoch v domácnostiach i prevádzkarňach. V kuchyni sa pri varení dostáva množstvo mastnoty a nečistôt z umývania riadu do výlevky a do drezu. Aj keď tieto nečistoty pravidelne zachytávate a dávate na ne pozor, napriek tomu sa do odpadovej rúry odtoku dostanú a usádzajú sa. Je len otázkou času, kedy sa odtok v kuchynskom dreze upchá a prestane odtekať. V takomto prípade môžete zavolať krtkovaciu firmu. Upchatý odtok vám prečistí do hĺbky a opäť bude všetko ako nové.

umývadlo

Rovnako sa môžete zachovať aj pri upchatom umývadle v kúpeľni alebo vo vani. Nečistoty sa aj tu pomaličky usádzajú a hromadia na stenách potrubia a odpadovej rúry. Pokiaľ chcete šetriť životné prostredie, prírodu, podzemné vody, miesto nalievania množstva chemikálií na rozpustenie nečistôt a usadenín v odtoku, si skúste zavolať krtkovaciu firmu. Investícia sa vám vráti, nakoľko potrubie prečistené špeciálnou technikou cez špecializovanú firmu vám pravdepodobne vydrží omnoho dlhšie čisté, než potrubie prečistené na chvíľku chemikáliou.

Chcelo by to krtkovanie!

Keď sa pozriete na slabo odtekajúci odtok v ktoromkoľvek umývadle, vani, či sprchovom kúte, hneď vás môže napadnúť veta „Chcelo by to krtkovanie!“. Slabo odtekajúca voda je naozaj takpovediac „na nervy“. Chcete umývadlo alebo vaňu umyť od nečistôt, ale voda odteká tak pomaly, skoro vôbec, že sa to takmer ani nedá. Po zásahu firmy, krtkovanie bratislava, sa vám veru táto situácia už opakovať nebude.

vaňa

Pri splachovaní WC sa niekedy stane, že niečo nám doň spadne a WC odtok sa upchá. Táto situácia je mimoriadne nepríjemná a vyžaduje si pohotové a rýchle riešenie. AB Krtkovanie Vám v Bratislave a okolí poskytuje všetky tieto služby za skvelé ceny a nonstop. Neváhajte sa preto na nich kedykoľvek obrátiť, či už potrebujete rýchly zásah alebo prevenciu.